Oktatás

AJÁNDÉKOZD MEG PÁRODAT VAGY MAGADAT EGY EFOIL ÉLMÉNYOKTATÁSSAL

 

Az eFoil könnyen és gyorsan tanulható, viszont a biztonság miatt fontos, hogy értsd, hogy mi történik, és alaposan begyakorold a megfelelő gyakorlatokat. Az eFoil oktatás minden egyes  lépése nagyon jó élményt ad. Az oktatást főleg azoknak találtuk ki, akik még csak most ismerkednek a vízisportokkal, vagy akik még nem foiloztak, és a legnagyobb biztonság mellett szeretnének belevágni az eFoilozásba. Nekik az oktatás az az út, ahol lépésről lépésre, oktató felügyelete mellett tudják elsajátítani az eFoilozást.

Azok, akik már hullámszörföznek, kite foiloznak vagy windsurf foiloznak, azok nagyon hamar és nagy biztonsággal fel fognak állni az eFoilon, így nekik inkább a bérlést javasoljuk.

Azoknak, akiknek van már vízisport tapasztalatuk, de még nem foiloztak, az eFoil a legkönnyebb és legjobb módja, hogy megtapasztalják a foilozás fantasztikus élményét. Nekik egy óriási lökést tud adni abban, hogy továbblépjenek a kiteozásban, wingezésben, vagy windszörfözésben a foilozás felé, mert az eFoil tanulás után nagyon gyorsan átültetik majd a megszerzett tudást.

Az eFoil oktatás, vagy bérlés abban az esetben is érdekes lehet, hogyha saját eFoilt szeretnél vásárolni. Az oktatás, vagy bérlés alatt, nagyobb, stabilabb deszkákkal oktatunk és pár óra alatt annyi rutinra teszel szert, hogy utána bátran választhatsz egy mérettel kisebb deszkát magadnak.

Vásárolhatod az oktatást kuponként is a párodnak vagy barátodnak. Ebben az esetben add meg az ajándékozott nevét, hogy elküldhessük Neked a sikeres fizetés után a névre szóló kupont.

Kattints ide Facebook csoportunkhoz!

Oktatási és bérlési helyszínek:

Az, hogy mikor és hol lesz oktatás részben megbeszélés kérdése, részben pedig az időjárás függvénye. A Facebookon csatlakozz a csoportunkhoz, ami „Efoil Hungary” néven megtalálható.

Ide lesznek kiírva az oktatási helyszínek és időpontok.

A tervek között szerepel a Lupa tó, Velencei tó, Balatonfűzfő, Siófok és Sóstó is.

Felszerelés az oktatáshoz:

Természetesen eFoilt, bukósisakot és mellényt mi biztosítunk az oktatáshoz. Hidegebb vízben mindenképpen tanácsos legalább egy vékony neoprén ruha, illetve az igazán meleg napos időben fontos, hogy legyen rajtad valamilyen fényvédő ruházat.

Az oktatás ára: 35000 Ft/óra

Különböző képzettséggel és rutinnal rendelkező emberekkel különböző gyorsaságú tematika szerint fogunk haladni. Más kell annak, aki még soha nem látott közelről szörfdeszkát és más annak, aki 20 éve szörfözik. Általánosan igaz az, hogy minél több elméleti és gyakorlati tudást szedtél össze, annál gyorsabb lesz a tanulási folyamat.

Hogy megkönnyítsük a tanulást, íme a Lift egyik legalapvetőbb oktató videója (angolul):

eFoil bérlés:

Bérelni akkor lehet eFoilt, amikor már túl vagy 1-2 óra oktatáson és önállóan, biztonságosan tudsz gyakorolni, vagy már eleve tudsz foilozni (windszörf vagy kitesurf).

Oktatási és bérlési helyszínek:

Az, hogy mikor és hol lesz oktatás, részben megbeszélés kérdése, részben pedig az időjárás függvénye. A Facebookon csatlakozz a csoportunkhoz, ami „Efoil Hungary” néven megtalálható.

Ide lesznek kiírva az oktatási és bérlési helyszínek és időpontok.

A tervek között szerepel a Lupa tó, Velencei tó, Balatonfűzfő, Siófok és Sóstó is.

Efoil bérlés: 32000 Ft/óra